top of page
Klara.jpg

Kära brudpar.

Det har varit min ära att få vara med på er resa fram emot målet: ert bröllop. Jag hoppas att ni kommer bära dessa dagar i ert hjärta för alltid.

Som ni vet har resan inneburit många små milstolpar på vägen. Allt från att finna rätt plats för ert bröllop, landa på rätt budget, till alla tusen val av meny, dekoration,  teknik, musik, foto/film, MUA, blommor, ljus. Inte att förglömma logistiken kring gästernas boende, transport, shuttle, allergier, tider & timemlines och era personliga val av låtar, rekvisita som skall klaffa på er stora dag.

Jag har gjort mitt yttersta för att leda er i alla val, fånga just era drömmar och skapa rätt känsla kring era dagar. Jag hoppas att ni känner att jag funnits där för er så att ni kunnat luta er tillbaks och känt att någon annan hållit i rodret.

Nu önskar jag er hjälp. Jag ser gärna att ni fyller i formuläret nedan för en personlig feedback, som kan bidra till att min tjänst utvecklas. Men främst av allt önskar jag en kort recension på Google (offentlig) så andra brudpar hittar mig i framtiden. Det är guld värt för mig. Kanske var det så ni fann mig?

Tusen tack på förhand❣️

Er koordinator och vän, 

Klara

FEEDBACK

Tack för visat intresse!
Vi får många förfrågningar just nu, och hör av oss till er så snart vi kan.

Med vänlig hälsning, Klara & Rebecca

bottom of page