top of page
Villa no 1

Villa no. 1

På hög höjd, med makalös utsikt över medeltidsbyarna Pienza, Montalcino och Monticchiello, ligger ett rustikt hus med anor från 700-talet. Villan har en pampig inramning med en mellangård smyckad av vinrankor och ett fint poolområde, samtidigt som den har den typiskt enkla toscansk stilen och charmen. Det finns även en pizzaugn utomhus och självklart en pool. Inga grannar störs av nattens festligheter, så ni kan ha kul så länge ni vill, vilket är ovanligt i Italien.

Här lämpar sig ett bröllop på runt 80 gäster för att enkelt finna boende till alla gäster i närheten. Vid fler gäster finns det fler b&b på bilavstånd. 

Villan består av 6 dubbelrum varav 4 har egna badrum, och två rum delar badrum. Ett av rummen (med badrum+kök) ligger i en separat byggnad. Det finns även en stor sal med plats för 80/90 sittande, som kan användas vid dåligt väder. Valfri hyresperiod (går att hyra över en helg).

På promenadavstånd runt omkring finns mängder charmiga b&b där övriga gäster kan bo.  Behövs transport ordnar vi det. 

 

Närmsta by är 1 km bort, en underbar liten medeltidsby, där vi kan eventuellt anordna välkomstfest på den lilla piazzan vid kyrkan.

Pris för villan

(högsäsong maj/sept 2024)

4 nätter måndag– torsdag: € 5750

3 nätter över helg: € 8250

7 nätter: € 9900

Bäddar: 12+4 extrasängar (20€/extrasäng)

Hyresperiod: Flexibel (går att hyra över en hel helg)

Frukost finns att boka till (€10/pers/natt) på ett castell 5 min bilresa bort,
annars självhushåll i villan.

Regler:

Här kan ni fortsätta festligheterna utomhus så länge ni vill, men vi sänker musiken något runt midnattför att inte störa närliggande boende. Bäst är att placera dansen på innergården eller i salen för minst ljud ut mot byn.

Ingår i priset:

Extra debitering vid event
Sängkläder och handduk

Städning vid avresa

Inomhuslokal vid dåligt väder

Ingår inte i priset:

City tax € 1/person och natt; betalas på plats.

Avgifter för banktjänster: ca 3% påslag.

Kostnaden för eventet. Pris per person se här.

bottom of page