top of page
Villa no 1

Villa no. 1

På hög höjd, med makalös utsikt över medeltidsbyarna Pienza, Montalcino och Monticchiello, ligger ett rustikt hus med rik historia. Villan har en charmig mellangård smyckad av vinrankor och de största hortensior ni sett. Poolområdet med trädgården framför är lagom stort för att samla gästerna och tillsammans njuta av solnegångarna och vid ena hörnet finns en mindre pergola som skänker skön skugga. Villan känns perfekt både med sin enkelhet i den typiskt rustika toscansk stilen, blomstrande trädgården och pampig med den enastående utsikt över de toskanska kullarna. Det finns även en pizzaugn utomhus där vår chef gärna bakar pizza till ert poolparty.

Här lämpar sig ett bröllop på runt 40-90 gäster för att enkelt finna boende till alla gäster i närheten. Vid fler gäster finns det fler b&b på bilavstånd. 

Villan består av 6 dubbelrum varav 4 har egna badrum, och två rum delar badrum. Ett av rummen (med badrum+kök) ligger i en separat byggnad. 3 extrasängar för barn. Det finns även en stor sal med plats för upp till 100 sittande vid runda bord, som kan användas vid dåligt väder.

 

Vi nyttjar salen till dans och bar så länge ni önskar. 

Villan hyrs antingen måndag–torsdag, fredag–måndag eller en hel vecka.

På promenadavstånd runt omkring finns mängder charmiga b&b där övriga gäster kan bo. Detta brukar vara uppskattat av såväl gäster som brudpar, att ha egentid mellan festligheterna. Behövs transport till festvillan ordnar vi det. I byn finns också flera restauranger och bar.

 

Närmsta by är 1 km bort, en underbar pittoresk liten medeltidsby, där vi kan anordna en charmig välkomstfest på den lilla piazzan vid kyrkan.

Pris för villan

 

maj, juli, augusti, sept 2025

3 nätter måndag–torsdag: € 6600

3 nätter över helg (fredag–måndag): € 9100

juni 2025

3 nätter måndag–torsdag: € 7000

3 nätter över helg (fredag–måndag): € 9500

7 nätter: pris efter förfrågan

Bäddar: 12+3 extrasängar 

Hyresperiod: Flexibel (går att hyra över en hel helg)

I villan råder självhushåll. Liten affär finns några 100 meter bort.

Regler:

Här kan ni fortsätta festligheterna utomhus så länge ni vill, men vi sänker musiken något runt midnattför att inte störa närliggande boende. Bäst är att placera dansen på innergården eller i salen för minst ljud ut mot byn.

Ingår i priset:

Extra debitering vid event
Sängkläder och handduk

Städning vid avresa

Inomhuslokal vid dåligt väder

Ingår inte i priset:

City tax € 1/person och natt; betalas på plats.

Avgifter för banktjänster: ca 3% påslag.

Kostnaden för eventet. Pris per person se här.

bottom of page