toscana_4014_bsk.jpg

MAGISKA PLATSER

Mitt urval av villor, borggårdar, vingårdar och hotell för ert drömevent.

Tänk på att priset ni ser under respektive plats inkluderar den totala hyreskostnaden  vid arrangemang av event och är inte densamma som vid en vanlig bokning via andra bokningssidor eller villans/gårdens egna hemsida.

 
Villa.png

Privata villor

Ni som väljer en privat villa för ert event kommer skapa en

högst personlig, gemytlig och lantlig upplevelse för er och era gäster. Villorna ligger otroligt vackert i det kända naturreservatet Val D'Orcia.

Genom att hyra en egen villa kan vi mer flexibelt anordna festen efter era önskemål. I villans prislapp ingår er festlokal, och boende för en del av era gäster. Resterande gäster bor på bekvämt avstånd i prisvärda b&b, som de kan välja själva. En stor fördel med att hyra villa är att festen kan pågå så länge ni önskar (och att det är fri mängd dryck i festpriset!). Eftersom villan är helt exklusiv för bara er kan ni känna er som hemma med nära och kära under ert stora event.

Villa

 no. 1

Villa.png
Villa.png
Villa.png

Villa

  no. 2

Villa.png

Villa

  no. 3

Villa.png

Villa

  no. 4

Villa.png

Villa

  no. 5

Villa.png
 
Borgo

Vingård

Gårdarna är betydligt större än de villorna, och hyr ni hela anläggningen är verksamheten stängd för utomstående gäster. Här finns egen restaurang som skapar er festmiddag - även frukost och lunch på bekvämt avstånd. Flera är vinproducenter och erbjuder vinprovning i egen cantina.

 
ikon_hotell.jpg

Hotell

Förena bekvämlighet med förstklassig mat och dryck och Toscanas böljande natur inpå knuten. Här har vår Michelin-kock sitt hemmasäte, och gör allt för att ni skall känna er omhändertagna. Fördelen med att välja hotellet är att få pinaler behövs hyras in, bröllopsmenyn är mycket generös (t.ex. fri mängd dryck) och servicen är outstanding. 

framsida.jpg

Hotellet

LÄS MER

hotell.png