toscana_4014_bsk.jpg

MAGISKA PLATSER

Mitt urval av villor, borggårdar, vingårdar och slott för ert drömevent.

Tänk på att priset ni ser under respektive plats inkluderar den totala hyreskostnaden  vid arrangemang av event och är inte densamma som vid en vanlig bokning via andra bokningssidor eller villans/gårdens egna hemsida.

 

Privata villor

Ni som väljer en privat villa för ert event kommer skapa en

högst personlig, gemytlig och lantlig upplevelse för er och era gäster. Villorna ligger otroligt vackert i det kända naturreservatet Val D'Orcia.

Genom att hyra en egen villa kan vi mer flexibelt anordna festen efter era önskemål. I villans prislapp ingår er festlokal, och boende för en del av era gäster. Resterande gäster bor på bekvämt avstånd i prisvärda b&b, som de kan välja själva. En stor fördel med att hyra villa är att festen kan pågå så länge ni önskar (och att det är fri mängd dryck i festpriset!). Eftersom villan är helt exklusiv för bara er kan ni känna er som hemma med nära och kära under ert stora event.

Villa no 6
 

Borggård – Vingård

Önskar ni alla gäster samlade under eventet? Gårdarna är betydligt större än de villorna, och hyr ni hela anläggningen är verksamheten stängd för utomstående gäster. De är dock mindre privata, med personal på plats större delen av tiden. Här finns egen restaurang som skapar er festmiddag - även frukost och lunch på bekvämt avstånd. Flera är vinproducenter och erbjuder vinprovning i cantinan. De här platserna är vana vid att ha bröllop & events och har skapat egna direktiv för detta, vilket vi anpassar oss efter.

Rosa_1.jpg
 

Slott

Vad vore väl ändå en bal på slottet? Detta pampiga slott kan i så fall vara väl värt att kolla in för ert event. Sagolik miljö för både event och fester i närheten av Arezzo. Om detta är er dröm kan jag erbjuda ett prispaket som inte skiljer sig särskilt mycket från övriga alternativ. 

Klara former

Event Italien drivs av företaget 
Klara former AB i Göteborg

Tel: 0736-421631

Email: info@eventitalien.com

© 2021 design by klaraformer.com