top of page
toscana_4014_bsk.jpg

MAGISKA PLATSER

Vårt urval av villor, borggårdar, vingårdar och hotell för ert drömevent.

Tänk på att priset ni ser under respektive plats inkluderar den totala hyreskostnaden  vid arrangemang av event och är inte densamma som vid en vanlig bokning via andra bokningssidor eller villans/gårdens egna hemsida.

Villor
Villa.png

Privata villor

Ni som väljer en privat villa för ert event kommer skapa en

högst personlig, gemytlig och lantlig upplevelse för er och era gäster. Villorna ligger otroligt vackert i det kända naturreservatet Val D'Orcia eller i nära anslutning till området.

Genom att hyra en egen villa kan vi mer flexibelt anordna festen efter era önskemål. I villans prislapp ingår er festlokal, och boende för en del av era gäster. Resterande gäster bor på bekvämt avstånd i prisvärda b&b, som de kan antingen kan boka själva eller så hjälper vi till med hela bokningen. En stor fördel med att hyra villa är att festen kan pågå så länge ni önskar. Eftersom villan är helt exklusiv för bara er kan ni känna er som hemma med nära och kära under ert stora event. Alla villor har pool.

Borggård - Vingård
Borgo

Vingård

Gårdarna är betydligt större än de villorna, och hyr ni hela anläggningen (flera byggnader) är verksamheten stängd för utomstående gäster. Här finns egen restaurang som skapar er festmiddag - även frukost och lunch på bekvämt avstånd. Flera är vinproducenter och erbjuder vinprovning i egen cantina.

Hotellet
ikon_hotell.jpg

Hotell

Förena bekvämlighet med förstklassig mat och dryck och Toscanas böljande natur inpå knuten. Här har vår kock som är  renommerad med Michelinstjärna 19 år i rad sitt hemmasäte, och gör allt för att ni skall känna er omhändertagna. Fördelen med att välja hotellet är att få pinaler behövs hyras in, bröllopsmenyn är mycket generös och servicen är outstanding. 

framsida

Hotellet

Service

Matupplevelse

Finess

Villa.png
bottom of page