top of page
framsida

Villa no. 8

I hjärtat atv vackra Val d’Orcia-dalen ligger den historiska herrgården från 1800-talet. Denna bör bokas i tid eftersom det redan ligger många bokningar för 2025/2026.

 

Det här stället passar er som önskar en större gård med fler gäster under samma tak, men samtidigt intimt firande med flera mindre platser som ramar in de olika delarna av dagen. Villan har en stor terass med utsikt över den vackra Val D'Orciadalen, perfekt för pizzaparty eller mingel och en lummig trädgård kantad av olivträd där bröllopsmiddagen avnjuts under hängande ljusslinga. Flera fina alternativ för er ceremoni.

Närmsta by är 2 km bort, en underbar liten medeltidsby, där vi eventuellt anordna välkomstfest på den lilla piazzan vid kyrkan eller fler aktiviteter.

Här finns 15 dubbelrum (30 bäddar) med möjlighet att addera 5 extrasängar. Resterande gäster kommer bo ett stenkast bort i närliggande b&b med upp till 80 bäddar, som vi kan hjälpa till att boka. Shuttle för gäster finns att hyra till. En större by med ännu fler bäddar ligger en kort bilresa bort.

Vid dåligt väder finns en inomhuslokal med plats för upp till 120 gäster, vilken lämpar sig perfekt både för bröllop och konferenser. 

Koppla av på herrgårdens egna terrass med utsikt över olivträd och vinrankor medans du smakar av deras egengjorda olivolja och lokalaproducerade viner. I rätt säsong kan man plocka färsk frukt och grönsaker från gårdens alldeles egna skörd. Från poolen har ni en fin utsikt över medeltidsbyar och cypresser.

Gården erbjuder egna vinprovningar och matlagningskurser. 

Regler:
Musik utomhus fram till kl 00

Ingen tidslimit inomhus

Pris

minimum 3 nätter 

Pris per natt 2025: €6600

för exklusiv hyra av hela anläggningen

Bäddar: 30+5 extrasängar

Hyresperiod: minimum 3 nätter

Frukost ingår för villans gäster

+ €3300 vid event

Ingår i priset:
Sängkläder och handduk

Städning vid avresa

Inomhuslokal vid dåligt väder för upp till 120 gäster

Ingår inte i priset:

City tax € 1,5/person och natt; betalas på plats.

Avgifter: ca 4,2% påslag.

Kostnaden för festen. Pris per person se här.

bottom of page