top of page
villa 8

Villa no. 8

I hjärtat av vackra Val d’Orcia-dalen ligger den historiska herrgården från 1800-talet. Denna bör bokas i tid eftersom det redan ligger många bokningar för 2024.

 

Det här stället passar er som önskar ett intimt och elegant firande, där middagen avnjuts i olivträdgården under hängande ljusslinga. Koppla av på herrgårdens egna terrass med utsikt över olivträd och vinrankor medans du smakar av deras egengjorda olivolja och lokalaproducerade viner. I rätt säsong kan man plocka färsk frukt och grönsaker från gårdens alldeles egna skörd. Från poolen har ni en fin utsikt över medeltidsbyar och cypresser.

Gården erbjuder egna vinprovningar och matlagningskurser. För den tävlingssugna finns det italienska spelet "Bocce" att testa i trädgården, en italienska motsvarigheten till gräsbowling.

Närmsta by är 1 km bort, en underbar liten medeltidsby, där vi eventuellt anordna välkomstfest på den lilla piazzan vid kyrkan eller fler aktiviteter.

Här finns 15 dubbelrum (30 bäddar) med möjlighet att addera 5 extrasängar. Resterande gäster kommer bo ett stenkast bort i närliggande b&b med upp till 80 bäddar, som vi kan hjälpa till att boka. Shuttle för gäster finns att hyra till.

Vid dåligt väder finns en inomhuslokal med plats för upp till 120 gäster, vilken lämpar sig perfekt både för bröllop och konferenser. 

Regler:
Musik utomhus fram till kl 00

Ingen tidslimit inomhus

Pris

minimum 3 nätter 

Pris per natt: €5000

Bäddar: 30+5 extrasängar

Hyresperiod: minimum 3 nätter

Frukost ingår för villans gäster

+ €3300 vid event

Ingår i priset:
Sängkläder och handduk

Städning vid avresa

Inomhuslokal vid dåligt väder för upp till 120 gäster

Ingår inte i priset:

City tax € 1,5/person och natt; betalas på plats.

Avgifter för banktjänster: ca 3% påslag.

Kostnaden för eventet - pris per person se här.

bottom of page