top of page
provsmakning_edited.jpg

Aktiviterer

Konferens, kick-off, bröllop eller 50-årsfest. Oavsett vilket samanhang finns det roliga aktiviteter i Toscana att krydda dagarna med. Vi gör vårt yttersta med att finna det italienska genuina och arbetar med lokala leverantörer för att skapa en helhetskoncept för er grupp.

Enligt oss är Toscana en av Italiens vackraste regioner och här finner man allt ifrån lokala vingårdar och pittoreska medeltidsstäder till varma källor och vackra landskap med böljande kullar. Karakteristiskt för området är de kända cypressalléerna och den rustika maten.

 

Här nedan har vi samlat ihop våra bästa aktivitetstips som vi gärna hjälpa er att planera och boka in under er vistelse. 

AdobeStock_260652338.jpeg

WINE & PAINT

Ta med dig en del av Toscana hem. Följ med ut bland fälten och måla av cypressernas definierade linjer vid de böljande kullarna, samtidigt sippa på ett glas lokalproducerat vin.

Denna aktivitet rekommenderas för mindre grupper (cirka 10 personer). 

VINPROVNING

Lär från toscanska lokala vinmakare, promenera runt bland vinrankorna på autentiska vingårdar och provsmaka deras lokala viner och delikatesser. I Val d'Orcia-dalen produceras de kända vinerna Brunello, Vino Nobile och lite längre norrut Chianti.