Designer & projektledare

KLARA IVRAEUS MURBY

Jag heter Klara och är grundare av Event Italien. Tillsammans med mitt fantastiska italienska team önskar vi skapa er drömfest. I grund och botten är jag Art Director och har arbetat med grafisk design i närmare 20 år (se klaraformer.com).

 

En väsentlig erfarenhet jag tar med mig in i Event Italien är min roll som kreativ ledare för modefotograferingar, allt som oftast genomförda utomlands. Jag är kreativ ut i fingerspetsarna och älskar att göra en vision till verklighet.

 

Med mitt kreativa tänk fångar jag in helheten och föreslår passande miljö, rekvisita, blommor, musiker och ljussättning. Allt för att skapa den stämning ni efterfrågar och leverera en bra fest.
 

Klara bröllopskoordinator Toscana
IMG_8838.JPG

Varför Italien?

Jag har bott i Italien flera år (bland annat med italiensk familj), där jag studerat design, inredning och musik. Jag pratar italienska flytande.

 

Sedan unga år har jag själv haft drömmen att gifta mig i Italien. Att samla ihop nära och kära och skapa "världens fest" i landet där maten och drycken står i centrum. För några år sedan gick den drömmen i uppfyllelse. Jag är tacksam för att jag besitter djup kunskap av både det italienska språket och kulturen, och en rejäl dos av italiensk energi - annars skulle det varit en stor utmaning att sy ihop ett bröllop på egen hand.

Efter att ha projektlett flera bröllop i Toscana har mitt kontaktnät utökats och jag har många olika alternativ att erbjuda er. Kontakta mig för en kostnadsfri förfrågan så berättar jag mer.