top of page
Agriturismo_24pers_crop.jpg

Villa no. 3

Denna villa är belägen vid en lantgård där de odlar vete för familjens egen produktion av exklusiv pasta. Det är ett lantligt beläget hus som är uppdelat i 7 lägenheter, i två olika byggnader. Det är charmigt rustikt och mycket gediget. Gården har en enorm pool (barnvänlig) med lummig loungeyta, stora gräsytor, mängder av olivträd och vacker murgröna som klättrar på fasaderna. Det vackra i det orörda. Här finns även ett magasin som kan användas vid risk för regn, vilket minskar kostnaderna.

 

Villans själ genomsyras av mysiga Signora Manuela, som ger en autentisk och genuin touch till er vistelse. Vid mindre sällskap kan hon laga maten till er välkomstfest, mat tillagad med kärlek, och säkerligen pasta från villans egen produktion.

Obs: denna villa har en flexibel hyresperiod, och kan hyras några få dagar eller en hel vecka, även torsdag till söndag.

På andra sidan landsvägen finns ett litet hotell med 7 dubbelrum, och flertal b&b runtomkring. Fantastiska cykel- och promenadvägar i området. Villan ligger i direkt anslutning till via Francigena, pilgrimsleden mot Rom.

Inga grannar störs av nattens festligheter.

Pris

Hela villan 2 nätter: från € 6500

Hela villan 3 nätter: € 8000

Bäddar: 25 + flera extrasängar

Hyresperiod: Flexibel (går att hyra över en hel helg)

Ingår i priset:

Extra debitering vid event

Sängkläder och handduk

Städning vid avresa

Ett annex som går att använda vid nederbörd

Ingår inte i priset:

City tax € 1,5/person och natt; betalas på plats.

Avgifter: ca 4,2% påslag.

Kostnaden för festen. Pris per person se här.

Finns som tillval:

Frukost

bottom of page