top of page

Magnus  &Martina

Vi kan inte med alla världens ord beskriva hur tacksamma vi är att just Klara var med på vår resa.

Klara skapade vårt drömbröllop med sån energi och roliga idéer! Vi hade höga förväntningar och hon krossade dem med råge! Alla gäster var överväldigande av platsen, livemusiken och maten - vi med! Trots att vi hade besökt ”Villa 1” året innan och provsmakat maten. Vi kan inte med alla världens ord beskriva hur tacksamma vi är att just Klara var med på vår resa.

Pga covid valde vi att skjuta upp bröllopet ett år. Klara var hur stöttande som helst och var hela tiden på tårna med att kontakta alla underleverantörer som också kunde hänga med på svängningarna pga covid. Redan vid första mötet med Klara hemma i vår lägenhet i maj 2020 förstod man att Klara hade väldigt stor passion för vad hon gjorde. Det var personligt och professionellt ända ut i fingerspetsarna.

Vi hade ett bröllop för 75 gäster i 3 dagar och det var ett sagobröllop!

För bröllop i Italien så kan vi med glädje rekommendera Klara! Hon skapar bröllop utifrån dina idéer och kommer med massa roliga uppslag men inte för många för att göra det krångligt. Klara har massor av olika platser/villor/borgar/slott att välja mellan i vackra Toscana. Klara får ingenting att verka omöjligt och bollar gärna idéer. Hon är inte längre än ett sms bort. Största tack till dig Klara!

Kramar Martina & Magnus

bottom of page