top of page
IMG_4882.jpeg

Välkomstfest  & efterfest

När gästerna rest långt är det härligt att kunna bjuda på fest i flera dagar för att skapa en helhetsupplevelse. Låt era gäster ha egentid och utforska medeltidsbyarna och det toscanska naturreservatet Val D'Orcia under dagen, eller kombinera med arrangerade utflykter och aktiviteter

 

Det finns tid för era gäster att göra sig bekanta med varann långt innan bröllopsmiddagen, och även mötas upp igen för en tredje dag med jazzig relax, poolparty eller knyta ihop säcken efter era önskemål. Vi kan arrangera välkomstfest och efterfest på flera olika sätt.

PIZZAPARTY

Om pizzaugn finns vid den lokal ni hyr, kan kocken tillaga pizza framför gästerna. 5 olika sorters pizza samt några sidorätter. Vid poolen står baren öppen för öl, vin och alkoholfritt under serveringen. En avslappnad tillställning.

TOSCANSK BUFFET I BYN

En mycket unik tillställning vid den charmiga medeltidspiazzan längst uppe i byn. Äkta italiensk känsla med rustik mat och lokala råvaror. Tre-rätters middag i form av gående bord, varav antipasto serveras på den gamla brunnen får 1100-talet. Lantlig dekoration med hjälp av kryddväxter på träborden och lampslingor hängandes mellan träden. En charmig start på era festligheter i all sin enkelhet.

MINGELBUFFET VID POOLEN

Toscansk buffet med lokala råvaror går att servera när som helst. Mitt på dagen som en lunch, en eftermiddagspåfyllning eller kvällsmingel. Komplettera gärna med ett liveband som skapar en härlig italiensk atmosfär under minglet.

SITTANDE MIDDAG

Önskar ni en välkomstfest vid sittande bord? Vi kan duka upp borden och erbjuda en tre-rätters middag eller servering i form av buffet. Möbelmanget hyr vi in efter era önskemål och kan komplettera med underhållning.

POOLPARTY

Efter en sen partynatt passar det att bjuda in till poolparty. Sätt på musiken, håll baren öppen och ta det som det kommer. Passar bra att kombinera med buffet av pizza eller toscanska rätter.