top of page

FÖRETAGSEVENT

Önskar du förflytta gänget från kontoret till Toscanas landsbygd?

Uppleva en annorlunda kick-off och teambuilding eller hålla en konferens i avslappnad genuin miljö? 

Att resa och uppleva nya platser med sina kollegor skapar utan tvekan fina minnen och en starkare samhörighet. Att ha roligt tillsammans ökar också gruppens motivation och inställning, vilket kan hjälpa er organisation att utvecklas och bli ännu starkare. Det här i kombination med god mat och dryck, vacker natur och roliga aktiviteter kan inte bli annat än en succé. 

Vi har många års erfarenhet av att arrangera events i landet vi älskar, i vackraste delen av Toscana. Under dessa år har vi byggt upp ett nära kontaktnät och noggrant valt ut platser som lämpar sig för gruppaktiviteter i samband med konferens.

Vi tar emot grupper mellan 15-100 personer. 

 

När tid är pengar

För att effektivisera er resa och kapa transporttid har vi möjlighet att chartra plan som tar er från er närmsta flygplats i Sverige direkt till flygplats i anslutning till er destination. Hör av er för mer information.

 

Klicka er vidare för att läsa mer om våra upplevelsepaket 

3 EXEMPEL PÅ UPPLEVELSEPAKET

villa1_drone.jpeg

Perfekt för kick-off för det mindre sällskapet. Privat villa på landsbygden för en autentisk  upplevelse med lokala småproducenter. Flexibelt med konferensrum, teatersal, catering & teknik efter behov. 

framsida

Njut av fantastiska smaker från från välrenommerat kök. Anrik hotellmiljö, stort poolområde,

och konferensrum. Matlagning ihop med en stjärnkock, tryffeljakt eller vinprovning med somelier.

image003.jpg

Här kan ni ha "walk and talk" bland vinfälten och eftermiddagsföreläsning vid cantinan. Allt på ett ställe. Passar större sällskap, max 100 pers.

Personlig & genuin upplevelse skapad med känsla och stort engagemang

Konferens eller kick-off, oavsett vilket sammanhang finns det roliga aktiviteter i Toscana att krydda dagarna med. Vi gör vårt yttersta med att finna det italienska genuina och arbetar med lokala leverantörer för att skapa ett helhetskoncept för er grupp.

Innan avresa kommer ni i god tid att få tillgång till ett väldetaljerat körschema över samtliga aktiviteter och tider.

Väl nere i Italien välkomnas ni av oss och våra leverantörer. Ni kommer ha tillgång till konferensrum som är utrustade med nödvändigheter för att hålla energin på hög nivå. God italiensk mat och lokal dryck är en central del av er upplevelse

Vi ser till att ni är i trygga händer och tillhandahåller det ni önskar för en bra konferens
Vi skräddarsyr ett paket efter era önskemål och budget.

Självklart anpassar vi plats och program efter er önskan om konferenstid. Vi ser till att schemaläggningen möjliggör att ni på bara några dagar få uppleva det bästa med Italien och samtidigt sammansvetsa ert team.

AdobeStock_95375498.jpeg

VILL NI VETA MER?

KONTAKTA KLARA DIREKT

tel. 0736-421631

bottom of page